Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Stier-Hond

Steekwoorden:
Volhardend Vastberaden Sensueel Gulzig Jaloers Zelfvoldaan Gemakzuchtig Geduldig Standvastig Heldhaftig Degelijk Intelligent Moralistisch Tactloos Verwaand Cynisch

Ondanks hun ijver, heldhaftigheid, bsluitvaardigheid en hun degelijke normen en waarden is de Stier-Hond niet iemand die overloopt van het zelfvertrouwen. Daarom houden ze zich liever wat op de achtergrond. Treden ze onverhoopt toch op de voorgrond, dan is dat van achter een muur van cynisme en botheid.

Toch heeft de Stier-Hond ook wel zijn gevoelige kanten, maar juist door zijn degelijkheid vindt hij het maar moeilijk om dat te laten zien. De Stier-Hond is een harde werker die altijd probeert om het juiste te doen. Daardoor heeft hij de neiging om anderen op hun fouten te wijzen, niet altijd even subtiel.

In de liefde is de Stier-Hond iemand die zowel koppig als vurig is en zowel sensueel als trouw. Een meer toegewijde minnaar is nauwelijks denkbaar. Geen zee gaat hem te hoog om zijn geliefde te dienen. Als werknemer is hij loyaal en rechtlijnig. Als hij bedrogen wordt, raakt hij verbitterd.