Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Stier-Haan

Steekwoorden:
Volhardend Vastberaden Sensueel Gulzig Jaloers Zelfvoldaan Gemakzuchtig Geduldig Verkwistend Bazig Veerkrachtig Enthousiast Elegant humoristisch Hanig Conservatief

Stier-Hanen onderscheiden zich op veel manieren van andere tekens, bijvoorbeeld door hun wijsheid, zelfbeheersing en natuurlijke gezag. Vanuit de Stier-kant is dit iemand met een onwankelbare vastberandenheid. De Haan-kant levert enthousiasme en geloof. Geen wonder dus dat deze combinatie de neiging heeft om te domineren.

Toch kan een Stier-Haan ook kiezen voor een meer onderdanige positie. Vanuit die underdog-positie kunnen ze dan verrassend uit de hoek komen. Een Stier-Haan is iemand die nuchter in het leven staat en die voldoende veerkracht heeft om de nodige tegenslagen te verwerken.

In de liefde is de Stier-Haan iemand die gulzig en hartstochtelijk is. Daardoor zijn zij niet altijd even trouw, maar de liefde voor hun partner zit doorgaans diep en dit is niet iemand die snel van de ene relatie in de andere rolt. Een Stier-Haan houdt over het algemeen niet van uiterlijk vertoon. Ook opscheppen met een dure baan is niets voor hem. Een Stier-Haan is eerder een verpleegkundige dan een arts. Uit overtuiging.