Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Stier-Geit

Steekwoorden:
Volhardend Vastberaden Sensueel Gulzig Jaloers Zelfvoldaan Gemakzuchtig Geduldig Inventief Grillig Gevoelig Smaakvol Traag Pessimistisch Zweverig Kortzichtig

De Stier-Geit is iemand die het in theorie ver kan schoppen, maar die in de praktijk meestal net afmaakt waar hij aan begint. De vastberadenheid van de Stier is volledig ondergeschikt aan de grilligheid en kortzichtigheid van de Geit. De Stier-Geit is iemand die de neiging heeft om doorlopend overal aan te twijfelen en daardoor uit pessimisme en frustratie op te geven.

Tegelijkertijd is de Stier-Geit als geen ander iemand die geniet van stijl. De Stier-Geit heeft een goede smaak en is een echt gevoelsmens. Maar toch hebben veel Stier-Geiten moeite om hun gevoelens te uiten naar anderen, want in essentie is de Stier-Geit een beetje gesloten.

In de liefde is de Stier-Geit iemand van het type 'stillen wateren kennen diepe gronden. Het is iemand die teder en sensueel is, maar die dat niet snel uit. Het kost behoorlijk wt moeite om het hart van een Stier-Geit werkelijk te beroeren. Maaheb je zijn hart veroverd, dan heb je een zachte, zorgzame partner.