Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Stier-Draak

Steekwoorden:
Volhardend Vastberaden Sensueel Gulzig Jaloers Zelfvoldaan Gemakzuchtig Geduldig Ontevreden Krachtig Star Geestdriftig Sentimenteel Opschepperig Wantrouwend Succesvol

Kracht en ijver leveren samen een reservoir op vol energie. Dit is een combinatie die niet houdt van denken, maar van doen. Tegelijkertijd is dit wel een combinatie met twee verschillende gezichten. Aan de ene kant straalt de Stier-Draak nuchterheid uit, maar aan de andere kant is hij onstuimig en verzot op aandacht.

Een Stier-Draak heeft lef en is overtuigd van zijn eigen gelijk. Ondanks zijn neiging tot zelfoverschatting en drammerigheid bereikt een Stier-Draak wel de doelen die hij wil bereiken. Dat komt mede door zijn vermogen om te sprankelen en anderen te enthousiasmeren. In de liefde is een Stier-Draak iemand die zich niet snel aan iemand geeft, maar wanneer hij dat doet, is het iemand die alles doet om de relatie goed te houden. Helaas zit de neiging tot jaloezie de Stier-Draak daarbij nog wel eens dwars.

De Stier-Draak is niet snel tevreden in zijn werk. Altijd is hij op zoek naar meer, of beter. Ze mopperen veel, maar meestal wordt dat gemopper zonder problemen geaccepteerd. De Stier-Draak weet vaak met dingen weg te komen die anderen in de problemen zouden brengen.