Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Stier-Aap

Steekwoorden:
Volhardend Vastberaden Sensueel Gulzig Jaloers Zelfvoldaan Gemakzuchtig Geduldig Improviserend Dwaas Opportunistisch Enthousiast Leidinggevend Getruct Stabiel Praatziek

De Stier-Aap is een evenwichtige combinatie. De eigenschappen van de Stier vullen het karakter van de Aap mooi aan. Het bedrijvige, soepele karakter van de Aap wordt door de stabiele Stier-natuur bestendigd.

Een Stier-Aap is over het algemeen iemand die verstandige keuzes maakt. Ze zijn realistisch en laten zich leiden door gezond verstand, in plaats van wanen of ijdele dromen. Een Stier-Aap heeft zo zijn twijfels, maar hij twijfelt niet snel aan zichzelf. Deze mensen zijn onafhankelijk en zelfstandig. Ze zijn nog bescheiden ook. Bovendien kunnen ze goed luisteren.

In de liefde is de Stier-Aap iemand die zijn eigen denkbeelden heeft over trouw. Voor Stier-Apen is liefde rechtstreeks verbonden met loyaliteit, vriendschap en toewijding. Ze zijn goed in staat te beminnen, maar ze zullen nooit een relatie aangaan met iemand die hun zelfstandigheid kan bedreigen. De Stier-Aap is charmant en ongrijpbaar.