Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Steenbok-Varken

Steekwoorden:
Vastberaden Wijs Ambitieus Betrouwbaar Koppig Onhandig Edelmoedig Eenzelvig Ridderlijk Eerlijk Beschaafd Eigenwijs Lichtgelovig Materialistisch Bourgondisch Nauwgezet

Een Steenbok-Varken is begaafd en ambitieus. Ze kennen geen grenzen en streven onbekommerd de doelen na die zij zichzelf stellen. Als ze falen, dan falen ze maar dan hebben ze het in ieder geval geprobeerd. Ze zijn eerlijk en hartelijk voor anderen. Ze zijn gevoeliger dan ze lijken en worden daardoor sneller gekwetst dan zij graag zouden willen.Ze zijn zorgzaam en hebben om die reden hun leven vaak zo ingericht dat zij die behoefte om te zorgen kwijt kunnen.

Een Steenbok-Varken is artistiek en creatief. Maar het is niet iemand die daar geld mee verdient. Liever verdient hij zijn geld met echt winstgevende dingen. Ze zijn koppig en lichtgelovig. Ook hebben ze een spirituele kant, maar dat is iets waar ze meer mee flirten dan dat ze daar echt iets mee doen. Ze hechten aan tradities en zijn nogal overtuigd van zichzelf.

In de liefde is een Steenbok-Varken iemand die zichzelf helemaal geeft aan zijn partner. Hij is opofferend ingesteld en in de liefde komt dat vaak goed tot zijn recht. Zij zijn nhartstochtelijk en trouw in hun liefde. Wel zijn ze vaak onrdelijk bang om hun partner te verliezen. Daardoor zijn ze vaak snel jaloers en achterdochtig, met alle gevolgen van dien.