Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Steenbok-Tijger

Steekwoorden:
Vastberaden Wijs Ambitieus Betrouwbaar Koppig Onhandig Edelmoedig Eenzelvig Vurig Magnetisch Welwillend Autoritair Heftig Opvliegend Ongehoorzaam Ongedurig

Een Steenbok-Tijger is een luidruchtige en slordige persoonlijkheid, maar wel eentje die je niet snel vergeet. Hier staat iemand. Als een huis. Een Steenbok-Tijger krijg je er niet makkelijk onder. Hij combineert de betrouwbaarheid en edelmoedigheid van de Steenbok met de aantrekkingskracht en de welwillendheid van de Tijger. Het resultaat is iemand die zich sterk maakt voor andere mensen zonder te denken aan zijn eigenbelang.

Maar een Steenbok-Tijger kan ook een opvliegende driftkikker zijn die fel tekeer kan gaan als de zaken niet lopen zoals hij dat graag zou willen. Ze zijn energiek, maar lopen niet in zeven sloten tegelijk. Als ze een doel voor ogen hebben, zullen ze dat meestal wel realiseren. In hun contact met andere mensen vinden ze het vaak moeilijk om zich aan te passen. Liever hebben ze dat mensen rekening met hen houdt.

In de liefde is een Steenbok-Tijger iemand die liefdevol en zorgzaam is voor zijn partner. Achter de energieke buitenkant van de Steenbok-Tijger schuilt een zachte en tedere partner. Tegelijkertijd is dit ook iemand die graag hoort dat er van hem gehouden wordt en die om die reden graag de nodige vrijheid heeft. Maar per saldo is dit iemand die liever knus in bed ligt, dan het hoogste woord heeft in de kroeg.