Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Steenbok-Slang

Steekwoorden:
Vastberaden Wijs Ambitieus Betrouwbaar Koppig Onhandig Edelmoedig Eenzelvig Intuitief Discreet Scherpzinnig Helderziend Lui Arrogant Huichelachtig Hebzuchtig

Een Steenbok-Slang doert weat hij zegt en hij zegt wat hij doet. Dit is iemand die zijn ideeen toepast en niet bang is om zijn ambitie uit te voeren. Deze combinatie koppelt de wijsheid van de Steenbok aan de intuitie van de Slang. Het resultaat is iemand die razendsnel beslissigen kan maken, op basis van zijn gevoel. Maar dit is niet iemand die onnodige risico's neemt. Eerder iemand die behoudend zoekt naar de beste manier om iets te doen.

Een Steenbok-Slang is zo hard als een spijker en zo zoet als een engel. Ze geven enorm veel om andere mensen en vooral om mensen die het minder getroffen hebben als zijzelf. Tegelijkertijd houden ze enorm van de aandacht die ze krijgen. Als je een Steenbok-Slang snel kwaad wilt krijgen moet je hem negeren. Ze hebben een voorliefde voor het paranormale en het spirituele en niet zelden verdienen ze hier hun geld mee.

In de liefde is een Steenbok-Slang iemand die op en top romantisch is. Bij iedere nieuwe liefde hebben ze het idee dat ze de ware jacob hebben ontmoet. Dit is de volmaakte minnaar. Volgzaam en verstandig, lief en passioneel. Ze zijn dol op de aandacht van hun geliefde, en worden graag bewonderd. En als dat in hun relatie niet kan, dan zal een Steenbok-Slang niet lang wachten om die aandacht ergens anders te zoeken.