Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Steenbok-Os

Steekwoorden:
Vastberaden Wijs Ambitieus Betrouwbaar Koppig Onhandig Edelmoedig Eenzelvig Doelbewust Halsstarrig IJverig Stabiel Integer Vernieuwend Wraakzuchtig Vernieuwend

Een Steenbok-Os is conservatief, hardnekkig, volhardend en resoluut. Het is iemand die (ook als hij helemaal niet zo zeker is) blind vaart op zijn eigen mening. Een Steenbok-Os heeft neiging om een beetje zwaarmoedig in het leven te staan. Maar doemdenkers zijn het niet. Daarvoor zijn ze te ambitieus em vastberaden. Een Steenbok-Os is daarom niet iemand die bij de pakken neerzit.

Maar hoe zeker een Steenbok-Os ook lijkt, diep van binnen is dit een vat vol twijfel. Maar om dat te uiten is een heel ander verhaal. Toch heeft een Steenbok-Os ovedr het algemeen geen moeite met het tonen van emoties. Bovendien is hij intelligent, integer en kunnen ze spelen met taal. Daardoor zijn ze vaak popualair, zonder dat ze daar op uit zijn. Hij kan humeurig worden als iets niet lukt of hij zijn zin niet krijgt.

In de liefde is een Steenbok-Os iemand die erotisch en wellustig is, maar die dat niet zomaar toont. Hij is op en top gepassioneerd en houdt met heel zijn hart van zijn partner. Echt romantisch kun je de nuchtere en rechtlijnige Steenbok-Os niet noemen, maar in de liefde zijn er weinig partners te vinden die meer in staat zijn tot het geven van liefde als deze combinatie.