Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Steenbok-Konijn

Steekwoorden:
Vastberaden Wijs Ambitieus Betrouwbaar Koppig Onhandig Edelmoedig Eenzelvig Tactvol Voorzichtig Ambitieus Zwaarmoedig Stiekem Omslachtig Verfijnd Kieskeurig

in deze combinatie ontmoet de voorzichtige Steenbok het behoedzame Konijn. Een Steenbok-Konijn blinkt dan ook niet uit in dadendrang en resolute acties. Zij twijfelen liever over een beslissing dan dat ze de knoop doorhakken. Maar desondanks is een Steenbok-Konijn dynamisch en energiek. Dit zijn mensen die extrovert zijn en die meer dan sociaal zijn. Niets vrolijkt een soms zwaarmoedig Steenbok-Konijn meer op dan een avond met vrienden.

Dit menstype heeft behoefte aan geborgenheid. Dit is iemand die zich veilig wil voelen en die daarom vaak huiselijk is, waar het warm en gezellig is. Ondanks alle voorzichtigheid is hij niet altijd even diplomatiek en kan hij tactloos zijn en onbeholpen overkomen. Hij is slordig, hopeloos onhandig en houdt van lang slapen en relaxen. Hij is gevoelig en emotioneel, maar een Steenbok-Konijn is taai als riet. Hij buigt wel, maar hij barst nooit.

In de liefde is een Steenbok-Konijn iemand die houdt van knusse, warme gezelligheid. Het is iemand die zijn partner graag om zich heen heeft. Uit liefde, maar ook omdat het samen altijd gezelliger is dan alleen. Ze kiezen meestal niet voor een partner die veel op hen lijkt, maar juist voor iemand die anders in elkaar zit. En daar trekt een Steenbok-Konijn zich aan op.