Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Steenbok-Haan

Steekwoorden:
Vastberaden Wijs Ambitieus Betrouwbaar Koppig Onhandig Edelmoedig Eenzelvig Verkwistend Bazig Veerkrachtig Enthousiast Elegant humoristisch Hanig Conservatief

De onberispelijke, waardige Steenbok-Haan heeft stijl, kent een uitgesproken mening en is door en door eerlijk. Hij is een tikkeltje behoudend en doet geen ondoordachte dingen, maar het is meestal ook iemand die met zijn humor en enthousiasme mensen in beweging krijgt. Een Steenbok-Haan is iemand die houdt van uiterlijk vertoon en hij vindt het prettig als anderen hem waarderen. Maar een Steenbok-Haan is niet iemand die zichzelf verloochtent om maar aardig gevonden te worden. Daarvoor heeft hij een te sterke persoonlijkheid.

Een Steenbok-Haan is een geboren reiziger die ervan houdt om nieuwe ervaringen op te doen en nieuwe dingen te ontdekken. Hij kan wat star en rechtlijnig overkomen, maar als je hem wat beter kent, zie je dat hij een beetje onhandig is in zijn gedrag. Ze kunnen slecht tegen bureaucratie en sleur. Ze zijn veelzijdig in hun talenten.

In de liefde is een Steenbok-Haan iemand die niet echt handig is in het spel van verleiding. De onhandige emotionele natuur van deze combinatie zorgt er nogal eens voor dat hij verkeerd begrepen wordt. En in een relatie kan dat best lastig zijn. Als minnaar is hij echter gul en wellustig en hij is zijn partner meestal zeer trouw.