Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Steenbok-Geit

Steekwoorden:
Vastberaden Wijs Ambitieus Betrouwbaar Koppig Onhandig Edelmoedig Eenzelvig Inventief Grillig Volhardend Smaakvol Traag Pessimistisch Zweverig Kortzichtig

Geit en Steenbok zijn tegenpolen. Geen wonder dus dat een Steenbok-Geit een gecompliceerde persoonlijkheid die veel problemen heeft in zijn leven. Voornamelijk met zichzelf. De Geit is een en al gevoeligheid en intuitie, terwijl de Steenbok rationeel, rechtlijnig en koppig is. Bovendien loopt een Steenbok over van emotie terwijl een Geit juist iemand is die houdt van een makkelijk en eenvoudig leven.

Een Steenbok-Geit is echter ook iemand die de nuchterheid van de Steenbok goed kan combineren met de grillen van de Geit. Het geeft hem meer houvast en stabiliteit. Een Steenbok-Geit is ook iemand die wel zweverig is, maar tegelijkertijd zijn tenen op de grond houdt. Ze zijn fantasievol en hebben een voorliefde voor spiritualiteit en het paranormale. Ze houden van andere mensen, maare gaan daar niet altijd even zorgvuldig mee om. Ze leggen gelukkig makkelijk nieuwe contacten, die wel een beetje oppervlakkig lijken.

In de liefde is een Steenbok-Geit iemand die gelooft in sprookjes. Dit is iemand die nog gelooft in de prins op het witte paard, en die daardoor vaker dan gemiddeld teleurgesteld raakt in de liefde. Ze zijn aantrekkelijk en kunnen de neiging hebben om veel vluchtige contacten te hebben als ze niet in een relatie zitten. Het zijn genotzoekers. Ook in hun relatie. Zed lijken autoritair, maar ze worden het liefst met rust gelaten om te kunnen dartelen.