Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Steenbok-Draak

Steekwoorden:
Vastberaden Wijs Ambitieus Betrouwbaar Koppig Onhandig Edelmoedig Eenzelvig Ontevreden Krachtig Star Geestdriftig Sentimenteel Opschepperig Wantrouwend Succesvol

Als geen ander verafschuwt een Steenbok-Draak middelmatigheid. Hij beschouwt rijkvdom als de beste bescherming tegen het alledaagse. Dit is iemand die zichzelf bijzonder vindt en die weet dat je met zo'n instelling geen vrienden maakt. Een Steenbok-Draak is ambitieus en houdt niet veel rekening met zijn omgeving om zijn doel te bereiken. Hij is vrolijk en opgewekt en heeft een aanstekelijk soort enthousiasme in zich.

Een Steenbok-Draak houdt van aandacht en weet precies wat hij moet doen om dat te krijgen. Hij is verbaal sterk en weet goed te zeggen wat hij vindt, maar ondanks al die talenten vindt hij het vaak moeilijk om zijn gevoelens op de juiste manier onder woorden te brengen. Xe kunnen daarom koel en afstandelijk overkomen, terwijl er toch zoveel vuur in deze combinatie zit.

In de liefde is een Steenbok-Draak iemand die niet houden van al te veel poespas. Liefde is liefde en daar moet je niet teveel achter zoeken, lijkt een beetje de houding van deze combinatie te zijn. Maar seksueel gezien is hij vurig en onverzadigbaar. In een relatie kan hij snel jaloers zijn, terwijl hij zelf vindt dat hij wel mag flirten, en misschien nog wel meer.