Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Steenbok-Aap

Steekwoorden:
Vastberaden Wijs Ambitieus Betrouwbaar Star Onhandig Edelmoedig Eenzelvig Improviserend Dwaas Opportunistisch Enthousiast Leidinggevend Getruct Stabiel Praatziek

Een Steenbok-Aap komt vaak wat berustend en melancholiek over, maar dat is buitenkant. Meestal is dit iemand die van binnen juist overloopt van energie en levensplezier. Maar om daar dan mee te koop te lopen... Een Steenbok-Aap is een probleemoplosser. De inventiviteit van de Aap combineert goed met de ambitie van de Steenbok. Hierdoor is een Steenbok-Aap succesvol in iedere klus die hij aanpakt. Hij weet er altijd wel een mouw aan te passen.

Ze zijn geestig en scherp en tegelijkertijd uitgerust met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Het is een Steenbok-Aap die na het feest de rommel opruimt. Hij kan zich goed uiten en is daardoor iemand die vaak gevraagd wordt om raad. Ook alweer vanwege het probleemoplossend vermogen van dit combinatieteken. Bovendien zijn ze begripvol, warm en willen ze graag aardig gevonden worden.

In de liefde is een Steenbok-Aap iemand die kwaliteit belangrijker vindt dan kwantiteit. Liever wacht hij wat langer met het aangaan van een serieuze relatie, dan dat hij van het ene bed naar het andere dartelt. Ze genieten van de liefde het meest samen met iemand bij wie zij zich veilig en verbonden voelen. Dit zijn zuivere mensen die niet snel hun partner zullen bedriegen met een ander, ook al worden ze zelf wel nogal eens bedrogen.