Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Schorpioen-Varken

Steekwoorden:
Argwanend Wraakzuchtig Sadistisch Gedisciplineerd Toegewijd Geinspireerd Teder Soeverein Ridderlijk Eerlijk Beschaafd Eigenwijs Lichtgelovig Materialistisch Bourgondisch Nauwgezet

Het Varken dempt veel van de vervelende eigenschappen van de Schorpioen. De Schorpioen-Varken-combinatie zorgt er daardoor voor dat dit een prettig menstype is dat populair is en, in vergelijking met andere Schorpioenen, enorm gematigd is. De oprechtheid van het Varken tempert de huichelachtige hypocrisie van de Schorpioen. Bovendien zorgt de beschaving van het Varken ervoor dat de meedogenloosheid van de Schorpioen geen kans krijgt.

Andersom zorgt de Schorpioen ervoor dat de lichtgelovigheid van het Varken geen rol speelt. Wat over blijft is een toegewijde levensgenieter die krachtig in het leven staat, met de mensen van wie hij houdt. Hij kan ongeduldig zijn. Hij is materialistisch, maar ook enorm vrijgevig. Een Schorpioen-Varken moet je niet boos maken, want zijn drift is moorddadig. Maar al met al zijn dit aardige, humane types met een sterke wil die goed in staat zijn om water bij de wijn te doen.

In de liefde is een Schorpioen-Varken iemand die veeleisend zijn naar hun partner, al doen ze vaak hun best om daar wat aan te doen. Ze zijn charmant en enorm wellustig. Ze willen aanbeden worden en bovenal bemind. Ze bezitten een duivelse charme en zijn erg verleidelijk. Ze kunnen wel de neiging hebben om met andermans gevoelens te spelen.