Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Schorpioen-Tijger

Steekwoorden:
Argwanend Wraakzuchtig Sadistisch Gedisciplineerd Toegewijd Geinspireerd Teder Soeverein Vurig Magnetisch Welwillend Autoritair Heftig Opvliegend Ongehoorzaam Ongedurig

De combinatie van de duistere aantrekkingskracht van de Schorpioen met de zwierige autoriteit van de Tijger zorgt voor een fascinerende persoonlijkheid die zowel geliefd als gehaat is. De vurige aantrekkingskracht van de Schorpioen-Tijger wordt bewonderd, maar er zijn maar weinig mensen die de egotripperij van deze mensen doorzien als uiterlijk vertoon. Een Schorpioen-Tijger is wilskrachtig en een geboren leider.

Ze hebben zelf het meeste last van hun slechte eigenschappen. Ze zouden graag nog wat aardiger zijn, maar ze hebben vaak moeite om over hun trots heen te stappen. Ze hebben flair en kunnen slecht tegen onrecht. Ze zijn vaak driftig en kunnen er slecht tegen als iemand ze bedondert. Een boze Schorpioen-Tijger is een meedogenloze tegenstander die je niet graag tegenover je hebt staan.

In de liefde is een Schorpioen-Tijger iemand die erotisch en speels is. De ware liefde vindt hij niet gauw, want hij heeft over het algemeen een wild, passioneel leven vol liefdesavontuur. Het is iemand die makkelijker zonder liefdespartner dan zonder sekspartner kan. In een relatie wordt hij graag bewonderd door zijn partner. Tegelijkertijd is een Schorpioen-Tijger iemand die voor zijn geliefde door het vuur gaat.