Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Schorpioen-Slang

Steekwoorden:
Argwanend Wraakzuchtig Sadistisch Gedisciplineerd Toegeweid Geinspireerd Teder Soeverein Intuitief Discreet Scherpzinnig Helderziend Lui Arrogant Huichelachtig Hebzuchtig

Een Schorpioen-Slang is een harde werker. Maar meestal is het iemand die zo perfectionistisch is dat er nooit iets af komt. Voor een Schorpioen-Slang is het nooit goed genoeg. Dat geldt niet alleen voor werk, maar lijkt soms wel een basishouding te zijn voor het leven van dit menstype. Ze zijn gevoelig, en komen over als hartelijk en liefdevol. Maar schijn bedriegt, want tegelijkertijd is een Schorpioen-Slang huichelachtig, hypocriet en meedogenloos.

Een Shorpioen-Slang is geobsedeerd door macht. Daardoor loopt het leven van een Schorpioen-Slang langs een pad vol conflicten en hindernissen. Ze zijn intuitief en helderziend. Daardoor zijn veel Schorpioen-Slangen bezig met spirituele zaken. De Schorpioen-Slang heeft daarbij als nadeel dat veel eigenschappen van deze combinatie, zoals wraakzucht, achterdocht en sadisme, haaks staan op de harmonieuze en vredige doelen die zij nastreven.

In de liefde is een Schorpioen-Slang meestal ongelukkig. De eisen die een Schorpioen-Slang stelt aan zijn partner zijn zo hoog, dat die alleen maar kan tegenvallen. Bovendien kan een Schorpioen-Slang alleen samenleven met iemand die exact doet wat er verteld wordt. Maar als single is een Schorpioen-Slang ook niet happy. Dan wordt hij pas echt met zijn eigen moeilijke karakter geconfronteerd.