Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Schorpioen-Rat

Steekwoorden:
Argwanend Wraakzuchtig Sadistisch Gedisciplineerd Toegewijd Geinspireerd Teder Soeverein Nerveus Invloedrijk Gezellig Bemoeiziek Charismatisch Aantrekkelijk Zuinig Helder

Een Schorpioen-Rat is vlug van verstand en heeft een enorm scherpe tong. Hij heeft een gorte dosis geldignsdrang, maar dankzij zijn charisma en aantrekkingskracht voorkomt hij dat hij onhebbelijk overkomt. Hij heeft een sterk karakter, weet exact wat hij wil en gaat desnoods door roeien en ruiten om dat te bereiken.

Zijn gezelligheid staat vaak in dienst van eigenbelang, maar het charmante is dat hij dit niet verhult. Een Schorpioen-Rat geeft makkelijk toe dat hij alles doet voro zichzelf en zijn geliefden en dat hij hen met alle middelen zal beschermen. Een Schorpioen-Rat is sluw en vindingrijk en is creatief in het bedenken van oplossingen. Het is geen gemakkelijk mens, maar wel iemand met voldoende vrienden om zich heen.

In de liefde is een Schorpioen-Rat iemand die vaak de hoofdpersoon is in gecompliceerde romantische intriges. Een Schorpioen-Rat is sensueel en hartstochtelijk en vreemd genoeg voelt hij zich in een relatie het meeste thuis bij een rustig, ernstig persoon. Het is een perfectionist die enorm jaloers kan zijn, zonder dat daar een aanwijsbare reden voor te vinden is.