Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Schorpioen-Paard

Steekwoorden:
Argwanend Wraakzuchtig Sadistisch Gedisciplineerd Toegewijd Geinspireerd Teder Soeverein Overtuigend Zelfstandig prestatiegericht Pragmatisch Stijlvol Impulsief Opstandig Populair

Een Schorpioen-Paard vult de goede eigenschappen van de Schorpioen aan met de goede eigenschappen van het Paard. Zodoende ontstaat een sprankelende combinatie die succesvol is en die positief in het leven staat. De visie en scherpzinnigheid van de Schorpioen wordt versterkt door de kracht en vitaliteit van het Paard. De overtuigingskracht en prestatiedrang van het Paard combineert goed met de toewijding en discipline van de Schorpioen.

Een Schorpioen-Paard is een hartelijk, warm mens met veel vrienden. Hij is spontaan, levendig en heeft een groot rechtvaardigheidsgevoel. Negatieve eigenschappen zijn er ook. Zo voelen zij zich snel schuldig als iets niet loopt zoals het zou moeten en kunnen ze slecht omgaan met geld. Een Schorpioen-Paard houdt niet van middenmoot. Daardoor komt hij soms wat excentriek over. Een buitenbeentje.

In de liefde is een Schorpioen-Paard iemand die (net zoals in de rest van zijn leven) praktisch is ingesteld. Een Schorpioen-Paard zal nooit een onbereikbare liefde najagen. Dat wil niet zeggen dat hij in de liefde snel tevreden is, want hij stelt hoge eisen aan zijn partner. Een Schorpioen-Paard is vurig en passioneel. Bovendien is hij speels. Dus het is een aangename bedpartner.