Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Schorpioen-Os

Steekwoorden:
Argwanend Wraakzuchtig Sadistisch Gedisciplineerd Toegeweid Geinspireerd Teder Soeverein Doelbewust Halsstarrig IJverig Stabiel Integer Vernieuwend Wraakzuchtig Vernieuwend

De natuurlijke superioriteit van de Schorpioen en de doelbewustheid van de Os komen samen in een gewetenloze streber die alles uit de kast haalt om zijn doel te bereiken. Ongeacht de kosten. Dit is iemand die instinctief lijkt te weten hoe hij zich naar voren moeten werken zonder dat ze met hun ellebogen de oppositie zelfs maar aaien. Het zijn heersers, maar wel mensen die op een sympathieke wijze gebruik maken van hun vermogen om de touwtjes in handen te nemen.

Een Schorpioen-Os heeft een groot gevoel voor humor, zolang je maar geen grapjes over hem maakt. Het zijn geduchte tegenstanders, maar ook trouwe vrienden die desnoods door het vuur gaan. Ze zijn gedisciplineerd en verlangen dat ook van hun omgeving. Ze voelen zich aangesproken tot werk waarin hun voorliefde voor macht en invloed een rol speelt.

In de liefde zijn Schorpioen-Ossen hartstochtelijke wezens met een enorme aantrekkingskracht. Seksueel gezien hebben ze een (verborgen) neiging tot SM. Hun relaties zijn slechts zelden gelijkwaardig. Harmonie in een relatie met een Schorpioen-Os is bovendien ook vaak ver te zoeken. Wat er bij de wijn is iets wat anderen maar moeten doen. De Schorpioen-Os weet wanneer hij gelijk heeft en zal niet rusten voor hij het heeft.