Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Schorpioen-Konijn

Steekwoorden:
Argwanend Wraakzuchtig Sadistisch Gedisciplineerd Toegewijd Geinspireerd Teder Soeverein Tactvol Voorzichtig Ambitieus Zwaarmoedig Stiekem Omslachtig Verfijnd Kieskeurig

Een Schorpioen-Konijn is een respectabel persoon, uiterlijk kalm maar van binnen een brullende orkaan. Iemand die ijverig is en hard werkt, maar door de voorzichtigheid van het Konijn niet de meedogenloosheid heeft die veel andere Schorpioen-combinaties wel hebben. Het is iemand die meent wat hij zegt, en die alleen zegt wat hij meent. Een Schorpioen-Konijn is ook iemand die volhardend zijn en uit het diepste dal kunnen kruipen.

Een Schorpioen-Konijn is ambitieus. Het is iemand die stil droomt en die probeert zijn dromen waar te maken, en daar vaak ook in slaagt. Hij voelt zich op zijn gemak onder de mensen en hij straalt een natuurlijk soort gezag uit. Toch is hij vaak lang niet zo zeker als zijn sterke buitenkant doet vermoeden. Een Schorpioen-Konijn overwint zijn angsten, maar gedraagt zich soms arrogant om die angst te verbloemen.

In de liefde is een schorpioen-Konijn iemand die niet geboren lijkt te zijn voor het geluk. De argwaan, achterdocht en jaloezie van dit menstype zorgen er samen met het stiekeme dat veel Konijnen hebben, dat dit niet iemand is die makkelijk met iemand een relatie kan hebben. Wel is een Schorpioen-Konijn iemand die zowel vurig als teder kan beminnen.