Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Schorpioen-Hond

Steekwoorden:
Argwanend Wraakzuchtig Sadistisch Gedisciplineerd Toegewijd Geinspireerd Teder Soeverein Standvastig Heldhaftig Degelijk Intelligent Moralistisch Tactloos Verwaand Cynisch

Het is een rare combinatie, die tussen Schorpioen en Hond. De Schorpioen en de Hond zijn beiden toegewijd, maar de Schorpioen voegt daar vuur en jaloezie aan toe. Allebei hebben ze een sterke eigen mening, maar de Hond is een beetje betweterig en de Schorpioen is sitekem. Bovendien heeft een schorpioen een scherpe tong. Dat maakt de Schorpioen-Hond tot een vlijmscherp en sarcastisch persoon. Een Schorpioen-Hond is snel op zijn tenen getrapt, en bijt dan hard terug.

Maar ook is hij heel aardig en vol van liefde voor de mensen die hij liefheeft. Achter al het cynisme zit goed verstopt iemand die het beste voor heeft met anderen en die andermans visie best wel begrijpt. Ze zijn krachtig en hebben een goed ontwikkeld gevoel voor (zwarte) humor. Ze zijn analytisch en vertrouwen vaak meer op hun verstand dan op hun gevoel.

In de liefde is een Schorpioen-Hond iemand die hun partner zien als hun kameraad. Hun buddy. Iemand die niet voor ze kruipt, voor wie ze respect kunnen hebben en die zijn deel va nde relatie helemaal nakomt. Het zijn tedere minnaars vol vuur die ervan houden om hun partner te verwennen. Om daarna zelf verwend te worden. Ze hebben de neiging om snel jaloers te raken en ze zullen hun partner daardoor nooit voor 100 procent vertrouwen.