Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Schorpioen-Haan

Steekwoorden:
Argwanend Wraakzuchtig Sadistisch Gedisciplineerd Toegewijd Geinspireerd Teder Soeverein Verkwistend Bazig Veerkrachtig Enthousiast Elegant humoristisch Hanig Conservatief

Een Schorpioen-Haan is getalenteerd, kundig en vastbesloten. Ze lijken teer en gevoelig, maar ze kunnen tegen een stootje. Dit zijn mensen die positief in het leven staan en die minder gebukt gaan onder tegenslagen dan andere mensen. Ze willen graag soepel en ontspannen lijken, maar diep van binnen zijn zij ouderwets en conservatief. Hij is rechtlijnig en vertelt wat zijn wensen zijn. Hij is aantrekkelijk en vanwege zijn flair populair bij de andere sekse.

Hij is oprecht en waarheidslievend. Dat verlangt hij ook van anderen. Een Schorpioen-Haan kan zicht slecht aanpassen aan anderen daardoor is het een geboren individualist die het liefst zelfstandig werkt. Maar hij oudt van mensen, al is hij kieskeurig in de mensen die hij werkelijk toelaat. Hij is gedisciplineerd en een harde werker.

In de liefde is een Schorpioen-Haan iemand die te maken krijgt met de nodige ups en downs. Maar stiekem zou hij niets liever willen, want hij houdt van leven in de brouwerij. Ze houden van gezelligheid en ze zijn van nature trouw aan hun partner. Omdat een Schorpioen-Haan goed zelfstandig kan leven, offert hij zich niet op om een relatie goed te houden. Dan liever alleen, is vaak zijn motto.