Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Schorpioen-Geit

Steekwoorden:
Argwanend Wraakzuchtig Sadistisch Gedisciplineerd Toegewijd Geinspireerd Teder Soeverein Inventief Grillig Volhardend Smaakvol Traag Pessimistisch Zweverig Kortzichtig

Een Schorpioen-Geit is grillig en creatief. Het is iemand die goed is in het veroorzaken van problemen, maar ook iemand die goed is in het oplossen van problemen. Hij is snel op zijn teentjes getrapt en zal, ondanks zijn gevoeligheid, eerder de confrontatie aangaan dan in zijn schulp kruipen. Maar dit is iemand die niet lang boos kan blijven en die alles in het werk zal stellen om de verhouding met anderen zo goed mogelijk te houden.

Een Schorpioen-Geit is gevoelig, maar taai als riet. Ze zijn vaak geinteresseerd in spirituele zaken en nemen beslissingen eerder met hun hart dan met hun verstand. Ze zijn veelzijdig en nieuwsgierig, maar hebben er vaak moeite mee om zich langdurig op een bepaald project te concentreren. Ze zijn aardig en hartelijk, maar door hun grilligheid blijven andere mensen voor de zekerheid meestal op veilige afstand.

In de liefde is een Schorpioen-Geit iemand die in relaties meestal een beetje afhankelijke positie inneemt. Ze hebben er alles voor over om van hun partner te horen dat ze de leukste persoon op aarde zijn. Seksueel gezien zijn ze eerder teder dan wild, al zijn er altijd uitzonderingen. Een relatie met een Schorpioen-Geit is altijd levendig. Ze houden van ruzie, om het daarna weer goed te maken.