Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Schorpioen-Draak

Steekwoorden:
Argwanend Wraakzuchtig Sadistisch Gedisciplineerd Toegeweid Geinspireerd Teder Soeverein Ontevreden Krachtig Star Geestdriftig Sentimenteel Opschepperig Wantrouwend Succesvol

Een Schorpioen-Draak is charmant en weet precies wat hij moet doen om te krijgen wat hij hebben wil. Hij is sterk, moedig en sluw. Bovendien heeft hij een grote dosis charisma en aantrekkingskracht. Maar bovenal is een Schorpioen-Draak ambitieus. Hij wil slagen en zal alles in het werk stellen om dat te bereiken. Daarbij kan hij meedogenloos zijn, voor anderen maar ook voor zichzelf.

Hij lijkt onoverwinnelijk, maar diep van binnen is een Schjorpioen-Draak gevoelig en sentimenteel. Dat zal hij echter niet snel aan anderen tonen, bang dat hij is dat het gezien wordt als een teken van zwakte. Hoewel hij goed om kan gaan met andere mensen is dit meestal een individualist die goed zelfstandig kan werken. Hij is redelijk perfectionistisch en niet snel tevreden, maar wel iemand die kan genieten van luxe en mooie dingen.

In de liefde is een Schorpioen-Draak iemand die vurig en temperamentvol is. De Schorpioen-Draak is een seksueel wezen die nooit gebrek heeft aan vuur en hartstocht. Hij is enorm verleidelijk en haast onweerstaanbaar. In een relatie is hij trouw, zolang zijn partner al zijn vuur kan blussen. Hoewel een Schorpioen-Draak zelf enorm flirterig is, raakt hij snel jaloers wanneer hij een partner heeft die flirt.