Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Ram-Varken

Steekwoorden:
Moedig Gedreven Hartelijk Vriendelijk Talentvol Ondernemend Naief Riderlijk Eerlijk Beschaafd Eigenwijs Lichtgelovig Materialistisch Bourgondisch Nauwgezet

Ram-Varkens hebben het door hun lichtgelovigheid en hun eigenwijsheid niet gemakkelijk, maar hun vrienden en familie kunnen blij zijn met een Ram-Varken in hun midden, vanwege de uitgesproken hartelijke vriendschap die Ram-Varkens met zich meedragen. Ze steken overal de helpende hand toe en lijken nooit moe te worden. Iedereen vindt ze leuk en iedereen vertrouwt hen.

Dankzij hun bekwaamheden, organisatietalent en hun aangeboren vriendelijkheid zijn zij populaire persoonlijkheden. Negatieve eigenschappen zijn er ook, want krijg je een Ram-Varken boos, verstop je dan maar want de blinde woede die je over je heenkrijgt is enorm.

In de liefde zijn Ram-Varkens vaak ongelukkig. Omdat ze de neiging met iedereen vriendschap te sluiten, lopen ze nogal eens tegen een verkeerde partner op. Bovendien hebben Ram-Varkens de neiging om de schuld bij zichzelf te zoeken, dus als een liefdesrelatie op de klippen loopt, dan is dat voor een Ram-Varken voldoende om zichzelf vanalles te verwijten.