Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Ram-Tijger

Steekwoorden:
Moedig Naief Hartelijk Gedreven Vurig Autoritair Naief Opvliegend Ondernemend Verstandelijk Heftig Vriendelijk Ongeduldig Eigenzinnig Welwillend

Ram-Tijgers zijn prettig in de omgang, ze lopen over van de ideeen en als zij zich ergens met hun talent en energie voor inzetten, dan zijn ze bijna onverslaanbaar. Rammen zijn serieuze mensen. Tijgers zijn ongedurig en verliezen snel hun interesse. Maar de combinatie met de Ram zorgt voor de nodige effectiviteit.

De Ram-Tijger heeft echter wel de neiging om zich te onttrekken aan verantwoordelijkheden en opstandig te worden. De Ram-Tijger verlangt dus afwisseling, al zorgt het Ram-element voor de nodige besluiteloosheid. Als eigen baas is de Ram-Tijger op zijn best. Voor ondergeschikte is hij niet in de wieg gelegd. Daarvoor is hij te eigenzinnig.

In de liefde is de Ram-Tijger teder en zorgzaam. Maar vergis je niet: de vurigheid van de Ram-Tijger zorgt voor de nodige uitbundigheid. De Ram-Tijger is ongedurig en ongehoorzaam. Echtelijke trouw is dan ook niet aan de Ram-Tijger besteed. Tegelijkertijd is er niemand die toegewijder is voor zijn gezin als de Ram-Tijger.