Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Ram-Slang

Steekwoorden:
Moedig Gedreven Hartelijk Vriendelijk Talentvol Ondernemend Naief Intuitief Aantrekkelijk Discreet Lui Arrogant Scherpzinnig Voorzichtig huichelachtig

De verbinding Ram-Slang is er eentje met paradoxale elementen. De Ram wil er op uit. Dingen doen. Dingen ervaren. Maar de Slang wil eerst nadenken, naar haar intuitie luisteren en dan pas een keuze maken, waarbij haar gevoel van dat moment de doorslag zal geven. Alle Rmmen hebben iets padvinderachtigs, maar de Ram-Slang wordt getemperd door de omzichtigheid van de Slang.

De Ram-Slang is beminnelijker dan de meeste andere mensen en dat is een eigenschap die hij in zijn werk goed kan gebruiken. In zijn werk zal de Ram-Slang altijd de indruk wekken dat hij het druk heeft, maar hij is vaak eerder lui dan moe. Hoewel de Ram-Slang niet overdreven veel waarde hecht aan materiele zaken, zal het de Ram-Slang nooit aan geld en middelen ontbreken. Tegelijkertijd is de Ram-Slang vrijgevig en doet hij anderen graag een plezier.

In de liefde is vuur het heersende teken voor de Ram-Slang. Die vurigheid wordt gekoppeld aan de voeling die Ram-Slangen hebben met onze diepste natuur. De Slang voelt alles aan en de Ram is ondernemend. In de liefde is dat een mooie combinatie!