Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Ram-Rat

Steekwoorden:
Moedig energiek ijverig Talentvol Uitbundig Schijnheilig Machtsbelust Chrismatich Gezellig Bemoeiziek Inhalig Invloedrijk Aantrekkelijk Eigenzinnig Naief

Van alle rammen, is de Ram-Rat de slimste, de sluwste en de energiekste. De Ram-Rat houdt niet van luiheid. Hij is dol op uitdagingen en schrikt er niet voor terug om in zijn eentje onbekend terrein te verkennen. De Ram-Rat is een goede verkoper. Desnoods verkoopt hij ijs aan eskimo's. Maar de Ram-Rat wekt ook vertrouwen.

De Ram-Rat leidt een wild leven, vol liefdesaffaires, intriges en verhoudingen. Maar van zijn omgeving verwacht hij dat ze zich keurig netjes gedragen. De Ram-Rat brandt van verlangen om dingen in beweging te krijgen. Hij is misschien niet echt een leidinggevende figuur, maar wel iemand die het liefst achter de schermen aan de touwtjes trekt.

Een Ram-Rat is erg ambitieus en werkt graag. Tijd voor dromen heeft hij niet, tijd om dromen waar te maken wel. Door het koppige van de Ram en de wijsheid van de Rat heeft de Ram-Rat meer kans van slagen. Succes lijkt de Ram-Rat in de schoot te vallen.

In de liefde is een Steenbok-Paard voor u de beste keuze voor een succesvolle liefdesrelatie.