Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Ram-Paard

Steekwoorden:
Moedig Gedreven Hartelijk Vriendelijk Talentvol Ondernemend Naief Overtuigend Zelfstandig prestatiegericht Pragmatisch Stijlvol Impuslief Opstandig Populair

Zowel Ram als Paard zijn beide impusieve tekens, die bovendien ook nog eens drammerig en egoistisch kunnen zijn. Die eigenschaopen zie je ook in de Ram-Paard-combinatie terug. Ram-Paarden hebben de neiging om eigenzinnig en koppig de poot stijf te houden en de nodige eisen te stellen aan zijn omgeving.

Maar Ram-Paarden kennen ook veel positieve eigeschappen. Met hun enthousiasme, energie en charmante onschuld weten ze veel mensen voor zich te winnen. Ram-Paarden zijn nietsontziend en zijn doelbewust in hun gedrag. Ze gaan recht op hun doel af. Huichelarij en liegen is iets waar Ram-Paarden een grote hekel hebben. Zelf hechten ze sterk aan de waarheid. Door te zeggen wat ze denken jagen ze mensen nogal eens tegen zich in het harnas.

Ram-Paarden zijn sensueel en in de liefde hebben ze als enig nadeel dat ze snel verliefd worden, waardoor ze soms moeite kunnen hebben om zich echt te verbinden met iemand anders. In de werksfeer zie je Ram-Paarden eerder in leidinggevend functies dan als werknemer. Ram-Paarden hebben er moeite mee om te doen wat anderen hen opdragen.