Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Ram-Os

Steekwoorden:
Moedig Gedreven Hartelijk Vriendelijk Talentvol Ondernemend Naief Uitbundig Ondernemend Verstandelijk koppig Wraakzuchtig Stabiel Eigenzinnig doelbewust

Ram en Os samen zorgen voor een krachtige combinatie, die grote successen in zich meedraagt. Rammen trekken vol dadendrang en verwachtigen de wereld in, en hij wordt naar zijn doel geleid door de ijverige en degelijke Os. De Ram-Os is kortom een geboren winnaar. Helaaas heeft de Ram-Os de tact en subtiliteit van een vrachtwagen.

Door deze lompheid bereikt de Ram-Os wat hij wil, maar maakt hij onderweg weinig vrienden. De Ram-Os communiceert niet makkelijk. Hij kan prima uit zijn woorden komen, maar dan moet het wel ergens over gaan. De Ram-Os moet ergens zijn schouders onder kunnen zetten en echte problemen oplossen. In daden kan hij schitterren.

In de liefde is er niemand trouwer en standvastiger dan de Ram-Os. Hij bemint met stille, diepe hartstocht en koestert zijn partner. Het ontbreekt hem wel aan wat fantasie. Huidelijkheid, serieusheid en eenvoud zijn de eigenschappen die de Ram-Os in zijn partner waardeert.