Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Ram-Konijn

Steekwoorden:
Moedig Gedreven Hartelijk Vriendelijk Talentvol Ondernemend Naief Verstandelijk Ambitieus Jieskeurig Stiekem Zwaarmoedig Tactvol Verfijnd Braaf

Geven om anderen. Dat is de specialiteit van Ram-Konijnen. Tegelijkertijd zijn Ram-Konijnen onverbetelijke individualisten, die het liefst hun eigen gang gaan. Ze houden van vrede, schoonheid en harmonie. Daarnaast zijn Ram-Konijnen ook uit op geld, maar dat moet wel eerlijk verdiend worden.

Ram-Konijnen zijn volhardend, maar ploeteren zoals de Os en de Stier dat kunnen is niets voor hem. Ze houden van goede kwaliteitsproducten en waarderen een goede maaltijd. Op het gebied van werk is het Ram-Konijn ambitieus, maar niet ten koste van anderen. Zijn doel is geborgenheid zonder strijd. Hij is kunstzinnig, vreedzaam, sterk, charmant en voorzichtig.

In de liefde zijn Ram-Konijnen niet het toppunt van trouw. Ze zijn eigenlijk steeds verliefd. Maar open en eerlijk over hun verlangens en gevoelens zijn Ram-Konijnen niet. Als het al tot ruzie komt met een Ram-Konijn, dan zal hij proberen de strijd te ontlopen, want ruziemaken daar houden Ram-Konijnen niet van.