Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Ram-Hond

Steekwoorden:
Moedig Gedreven Hartelijk Vriendelijk Talentvol Ondernemend Naief Standvastig Heldhaftig Degelijk Intelligent Moralistisch Tactloos Verwaand Cynisch

Je neemt een zachtaardig, hardwerkend, ambitieus en goedgelovig persoon en je voegt daar wat cynisme, onrust en wat tactloosheid aan toe. Het resultaat is de Ram-Hond: een degelijke en trouwe vriend die keuzes maakt die onvoorwaardelijk zijn. Ze hebben ondanks hun cynisme een positieve kijk op anderen en zijn soms te aardig.

De Ram-Hond heeft de neiging om anderen erop te wijzen wat Goed is en wat Fout is. Daarmee maakt hij geen vrienden, maar de Ram-Hond bloeit op in situaties waarin hij met de strijdlust van anderen wordt geconfronteerd.

In de liefde is de Ram-Hond iemand die trouwe is (als een hond) en die zijn partner op handen draagt. Prive is hij op rust gesteld, dus verwacht van de Ram-Hond geen wilde uitspattingen. De Ram-Hond is een goede organisator en we zien hem dan ook vaak terug in beroepen waarin dat organisatietalent wordt aangesproken. Verder is de Ram-Hond een loyale en bekwame medewerker.