Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Ram-Haan

Steekwoorden:
Moedig Gedreven Hartelijk Vriendelijk Talentvol Ondernemend Naief Verkwistend Bazig Veerkrachtig Enthousiast Elegant humoristisch Hanig Conservatief

De Ram-Haan barst van het enthousiasme en zijn leven zit vol activiteit. Je zult hem nooit zien luieren en hij wordt aangetrokken door het aparte. De Ram-Haan houdt van mensen en hij is dan ook niet vaak alleen. De Ram-Haan is een ijdeltuit voor wie het uiterlijk belangrijk is, al zal hij dat niet snel laten merken.

De Ram-Haan houdt van eerlijkheid en verafschuwt leugens. Het nadeel daarvan is dat hij er nogal eens iets ongenuanceerd uitflapt waardoor hij in moeilijkheden komt. Maar daar tilt de Ram-Haan niet al te zwaar aan want hij is niet iemand die zijn zorgen al teveel met zich meedraagt. Zijn veerkracht sleept hem er altijd weer doorheen. Deze combinatie profiteert van de dubbele energie van hun teken: de Ram stormt er op los. De Haan zorgt voor de finesse. Een mooie combinatie.

In de liefde is de Ram-Haan niet zo heel erg zeker. Hij is afhankelijk van de mening van anderen en hij wil graag bevestiging. Door hun aangeboren openhartigheid en geloofwardigheid is hun leven bezaaid met romantische avonturen. Toch is de Ram-Haan op zich trouw aan zijn partner.