Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Ram-Geit

Steekwoorden:
Moedig Gedreven Hartelijk Vriendelijk Talentvol Ondernemend Naief Inventief Grillig Volhardend Smaakvol Traag Pessimistisch Zweverig Kortzichtig

De Ram-Geit is een exentrieke persoonlijkheid, die een beetje opstandig kan zijn. De Geit neemt het leven niet te zwaar. De Ram is ondernemend en eigenzinnig. Dat maakt de Ram-Geit tot een mooie combinatie. We zien Ram-Geiten dan ook vaak terug in creatieve beroepen. Kunstenaars, acteurs: scheppende beroepen. De Ram-Geit lijkt van de buitenkant een zorgeloos type. Maar schijn bedriegt. De Ram-Geit is diep van binnen pessimistisch van aard. Ze maken zich snel zorgen en zien alles vaak donkerder dan andere mensen.

De Ram-Geit is onafhankelijk, zegt wat ie denkt en heeft een scherpe tong. Communicatie is belangrijk voor ze. Vriendschap met anderen is belangrijk en ze vertrouwen hun vrienden hun grootste geheimen toe.

In de liefde is de Ram-Geit iemand voor wie een relatie nooit teveel liefde en geborgenheid kan bevatten. Misschien vanwege zijn zorgelijke kant wil de Ram-Geit zich veilig voelen en geliefd. Hun passie is van lange duur. Voor hen geen vluggertjes.