Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Ram-Draak

Steekwoorden:
Moedig Gedreven Hartelijk Vriendelijk Talentvol Ondernemend Naief Krachtig Succesvol Enthousiast Star Wantrouwig Ontevreden Liefdevol Sentimenteel

Dit is een zinderende combinatie. De ruwe Ram-energie wordt gekoppeld aan het lef van de Draak. Dat leidt tot een vurige samensmelting van wilskracht, ondernemerszin, en enthousiasme. Ram-Draken zijn onweerstaanbaar en hun enthousiaste energie maakt ze mateloos aantrekkelijk. Helaas ligt het gevaar van arrogantie wel altijd op de loer.

De listigheid van de Draak zie je bij de Ram-Draak terug in zijn omgang met anderen. Maar de Ram-Draak heeft een goede inborst en onder alle gladheid is de Ram-Draak 100 procent oprecht. Hij maakt niet makkelijk vrienden, maar hij geeft veel om de mensen die zijn hart hebben gewonnen.

De Ram-Draak is verliefd op de liefde en hij laat dan ook geen kans onbenut om te flirten en te verleiden. Trouw? Dat is iets voor anderen. De Ram-Draak geniet van de intensiteit. In zijn werk is de Ram-Draak een en al ambitie. Hij leeft voor uitdagingen in zijn werk. Als hij zijn trots weet in te perken slaagt hij gegarandeerd.