Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Ram-Aap

Steekwoorden:
Moedig Gedreven Hartelijk Vriendelijk Talentvol Ondernemend Naief Improviserend Dwaas Opportunistisch Enthousiast Leidinggevend Getruct Stabiel Praatziek

De Aap behoort tot de aardigste en openhartigste mensen. De Ram-energie geeft deze combinatie een haast onweerstaanbare aantrekkingskracht. In hun communicatie met anderen zijn ze op hun sterkst. Bovendien zien ze goed in het ontmaskeren van onechtheid en bedrog. Het naieve van de Ram wordt volledig gecompenseerd door de sluwheid van de Aap. De Ram-Aap is iemand die je bijblijft, mede door zijn charmes en elegantie.

Ondanks al zijn sociale gaven, is de Ram-Aap een overtuigd individualist. Hij houdt van gezelschap maar zoekt zo nu en dan vrijwillig de eenzaamheid op. Hij is geduldig, maar niet op een trage manier. Raad vragen aan anderen vinden ze moeilijk. Ze zijn evenwichtig van aard, maar hebben de neiging om bijgelovig te zijn.

In de liefde is de Ram-Aap een vurige en intense minnaar. Hij is flirterig van aard, maar daarbij gat het hem meer om het spel dan een eventuele verovering. In bed is de Ram-Aap speels. In zijn werk is de Ram-Aap iemand die niet graag op de voorgrond treedt. Liever is hij de stille kracht achter de schermen.