Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Maagd-Tijger

Steekwoorden:
Hoffelijk Praktisch Dienstbaar Negatief Snobistisch Excentriek Veranderlijk Gereserveerd Vurig Magnetisch Welwillend Autoritair Heftig Opvliegend Ongehoorzaam Ongedurig

De Maagd-Tijger is een taaie rakker met een hart van goud. Een Tijger is van nature onstuimig, maar de Maagd weet dat te temperen, of beter gezegd: te temmen. Een Maagd-Tijger is daardoor een energieke, vurige en harde werker die zowel autoritair als dienstbaar kan zijn. Al naar gelang de situatie dat vereist. De bravour van de Tijger zorgt ervoor dat de sombere kant van de Maagd geen kans krijgt. Een Maagd-Tijger staat dan ook meestal volop in het leven en doet zijn best om anderen te laten delen in zijn plezier.

Een Maagd-Tijger is mensvriendelijk en kan zich goed inleven in de problemen van anderen. naast empathisch, is hij ook verstandig. Hij heeft weleens de neiging om betweterig over te komen. Deze combinatie heeft vaak goed zelfinzicht en, ondanks de twijfels die ieder mens heeft, is dit meestal iemand die wie hij is en wat hij aan zichzelf heeft.

In de liefde is een Maagd-Tijger iemand die eerlijk en betrouwbar in een relatie staat. Ze lopen warm voor mensen tegen wie ze kunnen opkijken. Ze zijn dol op vrijen, maar wellustig rollebollen in een hooimijt is niets voor hen. Een Maagd-Tijger kan vurig zijn, maar er moet heel wat gebeuren voor hij zich seksueel volledig laat gaan.