Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Maagd-Slang

Steekwoorden:
Hoffelijk Praktisch Dienstbaar Negatief Snobistisch Excentriek Veranderlijk Gereserveerd Intuitief Discreet Scherpzinnig Helderziend Lui Arrogant Huichelachtig Hebzuchtig

Een Maagd-Slang koppelt analytisch vermogen aan intuitie. De Maagd-Slang-combinatie is zowel emotioneel gericht als aantrekkelijk. Voor zijn intellect en inzicht zijn weinig zaken te ingewikkeld. Dit is kortom iemand die zowel mysterieus als geliefd is, ondanks zijn neiging om een beetje in een eigen wereldje te leven.

De onverbloemde, haast koele sensualiteit van de Maagd-Slang verwarmt het bloed van zelfs de meest gereserveerde mensen. In de liefde is een Maagd-Slang dan ook vaak iemand die passioneel in relaties duikt. Wel kan het gebeuren dat een Maagd-Slang na een tijdje buiten zijn relatie gaat rondneuzen op zoek naar meer heftige passie.

Ondanks al het vuur dat in hem huist, is een Maagd-Slang van nature inrovert en gesloten. Toch heeft hij grote belangstelling voor anderen. Het nemen van een beslissing, en die keuze blijven volgen, is vaak moeilijk voor een Maagd-Slang. Liever houden ze zo lang mogelijk alle mogelijkheden open. Ze zijn spiritueel ingesteld en als ze een keuze maken, dan is dat eerder op basis van hun intuitie dan van hun verstand.