Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Maagd-Rat

Steekwoorden:
Hoffelijk Praktisch Dienstbaar Negatief Snobistisch Excentriek Veranderlijk Gereserveerd Nerveus Invloedrijk Gezellig Bemoeiziek Charismatisch Aantrekkelijk Zuinig Helder

Een Maagd-Rat is een toonbeeld van ijver. Hij handelt al zijn zaken snel, bekwaam en systematisch af. De agressie van de Rat is hier getemperd door het methodische verstand van de Maagd. Dit zijn geen heethoofden, behalve in de liefde. Dit is iemand die in alle rust de mogelijkheden overdenkt, en pas dan een besluit neemt. Een Maagd-Rat is iemand die graag voor anderen zorgt. Hij geeft alles wat hij heeft.

Een Maagd-Rat is rationeel en analytisch, maar dat betekent niet dat de Maagd-Rat niet leeft volgens zijn gevoel. Het is wel iemand die redelijk gesloten kan zijn en die niet snel het achterste van zijn tong laat zien. Vriendschap en familie zijn belangrijk voor hem. Een Maagd-Rat houdt dan ook van gezelligheid.

In de liefde is een Maagd-Rat iemand die vaak teleurgesteld raakt. Hij hoop dit iedereen net zo redelijk en rechtlijnig is als hij, en kan zich er maar moeilijk bij neerleggen dat dat vaak niet zo is. Maar tegelijkertijd kan hij liefhebben als geen ander en is hij zowel dienstbaar als aantrekkelijk.