Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Maagd-Paard

Steekwoorden:
Hoffelijk Praktisch Dienstbaar Negatief Snobistisch Excentriek Veranderlijk Gereserveerd Overtuigend Zelfstandig prestatiegericht Pragmatisch Stijlvol Impulsief Opstandig Populair

De combinatie Maagd-Paard is zowel trots als elegant. Ondanks hun speelse momenten en hun hartstoch zijn Maagd-Paarden met name ook mensen die ambitieuze harde werkers zijn. Dat werk doen zij het liefst voor anderen, want een Maagd-Paard is dienstbaar aangelegd. Paarden hebben nog weleens de neiging om egoistich te zijn, maar het Maagd-element maakt dat volledig ongedaan. Een Maagd-Paard is juist gericht op anderen.

In de liefde is een Maagd-Paard eerder ingetogen en lief dan wild en passioneel. Een Maagd-Paard heeft nooit gebrek aan sex-apeal. Maar ze zijn kieskeurig in het uitkiezen van een partner, maar proberen uit alle macht om iets van hun relatie te maken, ook als het heel erg tegenzit en ze geplaagd worden door twijfel. Hij mag waardig en droog lijken, maar in bed is hij een engel.

Een Maagd-Paard werkt grondig en kan over lijken gaan om zijn doel te bereiken. Ze zijn vak stabiel en goed in balans. Door zijn beminnelijkheid en dienstbaarheid is een Maagd-Paard populair. Kortom: een Maagd-Paard zit degelijk in elkaar en verkondigt dat zelf zonder valse bescheidenheid. Hij is enthousiast en verdient respect.