Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Maagd-Konijn

Steekwoorden:
Hoffelijk Praktisch Dienstbaar Negatief Snobistisch Excentriek Veranderlijk Gereserveerd Tactvol Voorzichtig Ambitieus Zwaarmoedig Stiekem Omslachtig Verfijnd Kieskeurig

Safety first. Dat lijkt de leidraad te zijn van de Maagd-Konijn-combinatie. Zowel de Maagd ls het Konijn zijn van nature voorzichtig en gereserveerd. Ze zijn dan ook niet zo goed in het maken van keuzes en denken eerst het liefst tien keer na voordat zij een besluit nemen. In hun werk zijn ze slechts zelden ambitieus. Wel zijn zij loyaal aan hun werkgever, zolang de sfeer goed is.

Een Maagd-Konijn is vriendelijk en is empathisch. Hij kan zoch daardoor goed inleven in de problemen van anderen en hen van advies voorzien. Maar o wee als iemand vraagt naar zijn gevoelens. Dan gaan in de meeste gevallen de gordijnen dicht en de deuren op slot. Een Maagd-Konijn heeft het liever niet over zichzelf. Uit bescheidenheid, maar ook omdat hij altijd op zijn hoede is. Zijn hart opent een Maagd-Konijn alleen voor mensen waarvan hij zeker is dat ze het waard zijn.

In de liefde staan Maagd-Konijnen bekend als enorm goede partners in relaties. Ze zijn romantisch en lief, trouw maar soms wat kritisch of ijdel. Heel delicate wezens eigenlijk. Ook seksueel houden ze van tederheid en zachtheid. Ruige seks kan leuk zijn voor een keer, maar liever houden zij van strelen en masseren.