Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Maagd-Haan

Steekwoorden:
Hoffelijk Praktisch Dienstbaar Negatief Snobistisch Excentriek Veranderlijk Gereserveerd Verkwistend Bazig Veerkrachtig Enthousiast Elegant humoristisch Hanig Conservatief

Maagd en Haan staan model voor moed en vastberadenheid, plus een wagonlading aan doorzettingsvermogen. Dit zijn doordrammers die met hun liefde voor het detail en het talent voor het vergaren van feiten niet alleen voor de samenleving nuttig zijn, maar ook voor zichzelf. Ze zijn op intellectueel gebied veelzijdig begaafd en zijn een tikkeltje eigenwijs, aonzer dat anderen daar last van hebben.

Hoewel ze individualistisch zijn ingesteld, is een Maagd-Haan iemand die goed overweg kan met andere mensen. Ze zijn goed in het bewaren van geheimen en ze zullen iemand niet snel voorliegen. Ze willen graag aardig gevonden worden, en gaan er ver in om populair te worden. Een Maagd-Haan is bovendien iemand die goed met zijn angsten weet om te gaan.

In de liefde is een Maagd-Haan iemand die op amoureus gebied onbuigzaam is. Water bij de wijn doen zal hij in een conflict met zijn partner niet snel doen. In de liefde speelt macht voor een Maagd-Haan een grote rol. Echt romantisch is een Maagd-Haan over het algemeen niet, maar het is wel iemand die eerlijk is en die in staat is werkelijk van zijn partner te (blijven) houden. Ondanks zijn gemopper.