Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Maagd-Geit

Steekwoorden:
Hoffelijk Praktisch Dienstbaar Negatief Snobistisch Excentriek Veranderlijk Gereserveerd Inventief Grillig Volhardend Smaakvol Traag Pessimistisch Zweverig Kortzichtig

De combinatie van de zuiverheid en weerbarstigheid van de Maagd, samen met de afhankelijkheid en hang naar weelde van de Geit leveren een tamelijk onzekere persoonlijkheid op. Het stugge Maagd-aspect wil overkomen als een serieuze en doelmatige werker. Maar de gemakzucht van de Geit blaast dat met gemak omver. Wat we overhouden is iemand met een sterke mening, die gemakkelijk te beinvloeden is.

Tegelijkertijd is een Maagd-Geit ook iemand die enorm fantasievol is en die daardoor creatief in het leven staat. Ze zijn precies en artistiek. Thuis zijn ze het meest in hun element, want ze hebben behoefte aan warmte en gezelligheid. Het zijn gevoelige mensen die het soms maar moeilijk vinden om in onze harde maatschappij overeind te blijven staan.

De twijfel die een Maagd-Geit in zich heeft, komt ook tot uiting in de liefde. Als een relatie voorbij komt twijfelt een Maagd-Geit of er echt nog niet een mogelijkheid is om weer bij elkaar te komen en bij iedere relatie vraagt een Maagd-Geit zich af of dit echt de ware liefde is. Een Maagd-Geit heeft de neigin om kritiek te leveren op zijn partner, maar als die vervolgens gaat twijfelen, maakt hij de Maagd-Geit onzeker. Geen makkelijk persoon dus voor een stabiele relatie.