Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Maagd-Draak

Steekwoorden:
Hoffelijk Praktisch Dienstbaar Negatief Snobistisch Excentriek Veranderlijk Gereserveerd Ontevreden Krachtig Star Geestdriftig Sentimenteel Opschepperig Wantrouwend Succesvol

Dit is een mooi voorbeeld van een combinatie waar de goede eigenschappen van de een, de slechte eigenschappen van de ander neutraliseert. Een Draak is opschepperig, maar een Maagd is bescheiden. Een Draak is onstuinig, en de Maagd is ingetogen. Zodoende ontstaat een combinatie die ambitieus is aan de ene kant, maar die tegelijkertijd hoffelijk en dienstbaar is. Een Maagd-Draak is iemand die kan beschikken over een vlijmscherpe tong, en die eigenzinnig en een beetje pietluttig kan zijn. Een Maagd-Draak stort zich vol enthousiasme op het even en is succesvol in het bereiken van zijn doelen. Daarbij gaat hij het gevecht soms niet uit de weg. Ze kunnen erg boos en onredelijk zijn.

In de liefde is een Maagd-Draak iemand die vaak het succes mist die het op alle andere terreinen wel vaak weet te realiseren. In de liefde hebbenze voldoende uitstraling en zijn ze populair onder de andere sekse, maar ze hebben vaak meer oog voor andere zaken dan voor romantiek. Wel zijn het hartstochtelijke minnaars vol passioneel vuur.