Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Maagd-Aap

Steekwoorden:
Hoffelijk Praktisch Dienstbaar Negatief Snobistisch Excentriek Veranderlijk Gereserveerd Improviserend Dwaas Opportunistisch Enthousiast Leidinggevend Getruct Stabiel Praatziek

De tweeslachtigheid in het Maagd-Aap-karakter leidt tot veel twijfel en onzekerheid bij deze combinatie. Hoe zeker een Maagd-Aap ook kan overkomen, diep van binnen is er altijd nog een flakkerend gevoel van twijfel. Maar een Maagd-Aap is ook iemand die het moeilijk vindt zich in een ander te verplaatsen. Daardoor komen ze weleens in de problemen. Maar voor een Maagd-Aap is geen probleem te groot. Een Maagd-Aap redt zich overal uit.

Een Maagd-Aap is over het algemeen een harde werker die vaak terug te vinden is in leidinggevende functies. Ook in een relatie is een Maagd-Aap vaak degene diet het uiteindelijk voor het zeggen heeft. Ze zijn materialistisch ingesteld en dol op mooie spullen. Ook zijn ze menslievend en vinden ze het zalig om voor anderen te zorgen.

In de liefde is een Maagd-Aap iemand die super-romantisch is. Sfeer is sowieso belangrijk voor deze combinatie, en in de liefde komt dat het meest tot uitdrukking. Een Maagd-Aap is iemand die zijn partner alles geeft wat hij nodig heeft, maar die er wel voor zorgt dat de balans nooit te ver doorslaat. Een Maagd-Aap kan behoorlijk jaloers worden als hij een flirterige partner heeft. Dan komt zijn bezitsdrang volop naar boven.