Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Leeuw-Tijger

Steekwoorden:
Beschermend Trouw Krachtig Arrogant Onbescheiden Overspelig Hartelijk Vrijgevig Vurig Magnetisch Welwillend Autoritair Heftig Opvliegend Ongehoorzaam Ongedurig

Een Leeuw-Tijger barst van de talenten, maar komt vaak arrogant en zelfvoldaan over. Als een Leeuw-Tijger zichzelf een beetje in de hand heeft, dan is dit echter een warm en aantrekkelijk menstype die dynamisch door het leven gaat, met een grote schare bewonderaars achter zich aan.

Een Leeuw-Tijger is altijd iemand die opvalt en slechts zelden iemand die liever op de achtergrond blijft. Hij wil heersen, maar niet vanwege de macht, maar omdat hij weet welke kant hij uit wil. Hij heeft een sterke wil en een sterk karakter. Negatieve trekjes heeft de Leeuw-Tijger ook. Zo kan hij uit zijn vel springen als dingen niet snel lopen zoals hij het wil. Gelukkig maakt de Leeuw-kant van deze combinatie dat hij dat ook zo weer vergeten is. Liever gaat hij warm en beschermend om met de mensen om hem heen.

In de liefde is de Leeuw-Tijger iemand die zich in een relatie door zijn flirterigheid en zijn brede opvattingen van trouw nog wel eens in de problemen brengt. Tegelijkertijd is dit een gulle onverzadigbare minnaar die al zijn warmte, kracht en sterkte inzet voor zijn geliefde. Het is iemand die meer geeft dan ontvangt. Zou hij daarom zo populair zijn?