Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Leeuw-Slang

Steekwoorden:
Beschermend Trouw Krachtig Arrogant Onbescheiden Overspelig Hartelijk Vrijgevig Intuitief Discreet Scherpzinnig Helderziend Lui Wijsheid Huichelachtig Hebzuchtig

Een Leeuw-Slang is iemand die vaak vanuit zijn gevoel reageert. Het zijn spirituele, intuitieve types die helder kijken combineren met helder voelen. Niet vreemd dus dat veel Leeuw-Slangen uiteindelijk werken in de spirituele hoek. Een Leeuw-Slangis loyaal en heeft behoefte aan (diepe) vriendschappen. Ze hebben stijl en houden van mooie spullen. Ze kunnen goed met geld omgaan, terwijl ze door de vrijgevigheid van de Leeuw niet al te materialistisch zijn aangelegd.

De integriteit van de Leeuw heft de neiging tot hypocrisie op, die veel Slangen hebben. Daardoor is de Leuw-Slang iemand die vaak in vertrouwen wordt genomen. Zelf is de Leeuw-Slng niet zo heel open over zijn gevoelens. Dat komt ook doordat hij vaak niet zo heel goed van zichzelf weet wat het precies is wat hij voelt en ervaart.

In de liefde is een Leeuw-Slang meestal iemand die kiest voor een partner die vurig en passioneel is. Dat zijn juist de twee eigenschappen die de Leeuw-Slang zelf een beetje mist. Wel is een Leeuw-Slang warm en hartelijk en is het iemand die in de liefde (maar ook daarbuiten) meer wil geven dan ontvangen.