Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Leeuw-Rat

Steekwoorden:
Beschermend Trouw Krachtig Arrogant Onbescheiden Overspelig Hartelijk Vrijgevig Nerveus Invloedrijk Gezellig Bemoeiziek Charismatisch Aantrekkelijk Zuinig Helder

De machtshonger van de Rat combineert goed met de kracht van de Leeuw. Het zorgt ervoor dat deze combinatie op zakelijk gebied vrijwel altijd gedaan krijgt wat hij voor ogen heeft. Een Leeuw-Rat is een leider, al zorgt de nervositeit van de Rat er soms voor dat hij liever een beetje op de achtergrond blijft. Hij is niet iemand die snel vrienden maakt, maar hij gaat door het vuur voor de mensen van wie hij houdt.

Dat is eerder een doener dan een prater. Niet lullen maar poetsen is het motto. Toch is dit ook iemand die bij de pakken neer kan zitten als het eens een keertje tegenzit. Hij kan humeurig zijn als hij in onzekerheid is of wanneer hij moet doen wat anderen hem zeggen.

In de liefde is de Leeuw-Rat iemand die veel te geven heeft, en die om die reden vaak populair is bij de andere sekse. Als ze veel van iemand houden, dan is dat meestal voor eeuwig. Een Leeuw-Rat geeft zich in een relatie helemaal, en als de relatie al strandt, dan is dat meestal niet de schuld van deze combinatie. Een Leeuw-Rat is een aantrekkelijk menstype dat populair en charismatisch is. Een slecht punt is dat hij dat zelf maar al te goed weet en daardoor arrogant kan overkomen.