Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Leeuw-Paard

Steekwoorden:
Beschermend Trouw Krachtig Arrogant Onbescheiden Overspelig Hartelijk Vrijgevig Overtuigend Zelfstandig prestatiegericht Pragmatisch Stijlvol Impulsief Opstandig Populair

De krachtige leeuw en het overtuigende paard vormen samen de Leeuw-Paard-combinatie. Dit type is meestal iemand die bekend staat als geboren winnaar. Het leveren van prestaties staat voor een Leeuw-Paard voorop, en als dat niet linksom kan, dan moet het maar rechtsom. Een Leeuw-Paard krijgt het voor elkaar. Maar achter deze harde werker zit ook een hartelijk en warm mens met een zonnige kijk op het leven.

Een Leeuw-Paard is iemand die het liefst om de grote problemen in het leven heenloopt dan de confrontatie aan te gaan. Maar als hij problemen niet uit de weg kan, is het een geduchte tegenstander die geen middel schuwt om als winnaar uit de bus te komen. Een Leeuw-Paard is iemand die rationeel overkomt, maar die ook een diep gevoelsleven heeft. Maar dat laat hij alleen maar zien aan mensen die iets voor hem betekenen.

In de liefde is een Leeuw-Paard iemand die vol vuur en hartstocht in het leven staat. De hardheid die het Paard-element aandraagt, wordt volledige weggepoetst door de warmbloedigheid en de verleidelijkheid van de Leeuw. In een relatie is een Leeuw-Paard iemand die het liefst heerst, maar die zich ook gedwee kan laten leiden.